Najnovšie recenzie zo sekcie Pravítka
- Pravítka za pár centov, super
- Praktický držiak
Pravítko som kúpila pre syna,ako pomôcku na rysovanie. Je spokojný a ja tiež
- Kvalitný, robustný Dry-Marker
- Krytka drieku umožňuje písať ako s klasickou versatilkou
- 2,8 mm tuha, je teda kompatibilná s inými markermi
Suchý značkovač (Dry-Marker) Bosch má zúžený driek kvôli dosahu v hlbších dierach. Nemá problém preznačiť 5 cm hrubú dosku od priemeru diery 6 mm a viac. Driek má normálne prekrytý čiernou krytkou, vďaka tomu sa dá s ním pohodlne písať ako s klasickou versatilkou. Mne tento design vyhovuje viac ako napr. Pica, ktorá má driek holý a blbo sa s ním píše. Na opačnej strane ceruzky je červená krytka s integrovaným strúhadlom. Strúhanie tuhy je obdobné ako pri versatilke.
Bosch Dry-Marker používa tuhy 2,8 mm, je teda kompatibilná s markermi iných značiek (Pica, Tracer, Sola, Berner, Festa, Parkside a pod...). Takže dokúpiť náhradné tuhy podľa potreby remesla by nemal byť problém.
Dry-Markery používajú tuhy rôznych farieb, tvrdosti a materiálov. Od klasiky grafitovej čiernej HB, až po voskové rôznych farieb. Na svoje si teda príde každý remeselník.
Ja sa len pýtam sám seba, prečo som nemal tento značkovač už dávno?
pekná sada pravítok za dobrú cenu
Vždy spokojná.
- Kvalitný tovar, veľkou výhodou je zásobník.
Strúhadlo na batérie 620
Michal Zajacek
Pridané: 20. marca 2014
(naposledy upravené 20. marca 2014)
Zakúpený v najkancelaria.sk
- dobre struha
- moznost napajat bateriami (4xAA) alebo 6V adapterom
- so 4 bateriami je trosku tazsi
- maly zasobnik na hobliny
manzelku uz nebavilo struhat detom ceruzky a pastelky rucne, tak som jej kupil tento vyrobok. Myslim ze je velmi spokojna. Vedia ho obsluhovat aj deti.
Zobrazujem 1 - 7 zo 7 recenzií